Project Description

АКЦЕНТИ
  • mindfulness практики
  • 2 йога класа на ден
  • 3 арт сесии
  • разходки в планината
  • сауна
  • медитации
  • вечерни практики
ОПИСАНИЕ
Уикенд с йога, творчество и медитация за благоденствие и баланс

ДАТА: 3-5 март 2018
МЯСТО: Хотел Арго, Рибарица, общ. Тетевен

В ежедневието ни е все по-трудно да “присъстваме” с тялото, ума и духа едновременно в дейностите и задачите, дори в почивката си. С времето това ни прави все по-разпокъсани, изнервени и преуморени. Често мислим, че решение на това е смяна на работа, нов дом, хоби или дълга почивка. Промяната винаги освежава, но е необходимо човек да намери и научи своята зареждаща и възстановяваща практика –устойчива, редовна и приложима във всяко време и обстоятелства.

През този съзнателен Yoga & Mindfulness уикенд ще се свържем със себе си, хората около нас, природата. Ще опитаме нови неща или ще задълбочим личната си практика, като се докоснем до йога, ведическо знание, терапия чрез изкуство и медитация. Ежедневната йога практика ще ни дари енергия, медитацията ще успокои ума, творчеството и общуването ще отключат духовното, а вкусната вегетарианска храна ще възнагради сетивата.

Подходящо и за семейство и деца.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Благодаря за всичко! Бих го описала като нещо, което всеки в някакъв момент трябва да направи, за да открие нещо за себе си и да работи за това да е по-пълноценен и добър човек. 

Сверяване на часовника и утвърждение, че вървя по пътя на душата си. Вълнуващо и омиротворително. Обичам изненадите 🙂 Доверявам ви се на намеренеията, идеите, естетиката и елегантността в поставянето им. 

Даде ми модел и цел как искам да живея.

Полезно, приятно, различно, нужно в много задушевна и вдъхновяваща обстановка. Невероятни сте!

Спокойствие, забавяне, немислене. Преподреждане на приоритетите. Срещи с много прекрасни хора!

Прекрасно преживяване – наситено с емоция, енергия, центриране и целенасоченост. Даде ми вяра, надежда, насоченост и устрем!

ВИЖ ВСИЧКИ РИТРИЙТИ

Сподели на...