Project Description

АКЦЕНТИ

  • безопасна, подкрепяща среда за споделяне
  • може да участваш или просто да си почиваш и наблюдаваш
  • различни жени са домакини и ни увличат в свой талант
  • срещите включват активност и движение
  • контакт с жени от всички възрасти
  • подкрепа, насърчаване и освежаване на жените-майки

КЪДЕ

  • София, ул. Цар Симеон 13, ет. 1, 0895 777 381 – Марина
  • Бургас, ж.к. Възраждане, бл.3,вх.2, ет 1, 888267244 – Деси
ОПИСАНИЕ

Посети женски кръг в София или Бургас

Всеки месец се събираме в кръг, за да се вдъхновяваме, обогатяваме и разтоварваме.

Женският кръг е естествено създало се пространство, в което жените общуват, обменят опит, споделят, помагат си и се забавляват. Винаги отворено за нови жени.

Виж актуалните дати за този месец на нашата Facebook страница или ни попитай на: info@artyogaretreat.com. С предварително записване по телефон или имейл. Тук може да прочетеш повече информация за Женските кръгове и защо се нуждаем от тях.

Имаме няколко основни съгласия за това как протичат срещите ни:

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Когато жени подкрепят жени се случват прекрасни неща! Женският кръг е място, което преплита пътищата на всякакви различни жени. В него заедно се развиваме, вдъхновяваме и учим една от друга. Той е място, изпълнено с много позитивна енергия, креативност, сила и светлина.

Диляна

Женският кръг за мен е извор на енергия и сила. Това е защитено пространство на доверие, свобода, прозрение и подкрепа. В нашия женски кръг се чуваме, виждаме, приемаме и ценим; обменяме знания, опит и мъдрост. За мен е ценно място на мощна женска енергия, която ме прави по-силна, по-уверена, по-спокойна. Деси и Марч със своята опитност, знания и отдаденост ни учат и помагат да разчупим оковите на собствените си съмнения и страхове и да намерим пътя към себе си. Изключително съм благодарна, че съм част от тази женска общност и се потапям в лечебната женска енергия.

Кичка

Много подходящо е да споделя,че женските ни кръгове ми действат като едно пробуждане в дълбочина, отговорите на много въпроси се изливат с лекота и ето на една истина излезе от моята душа, която мога с благодарност да споделя: ‘ИСТИНА’ Истина ли е,че любовта е най-велика на света? Истина ли е на всеки индивидуалността? Истина ли е, че всеки носи уникална божествена светлинка в своята душа? Истина ли е, когато моето сърце тупти, че улавя вселенските вибрации? Истина е знам, когато в прегръдка приятелска се озова как в АНАНДА трепти моята душа. Истина е ДА, че човекът е велик и всеки чака своя миг. Да, да, знам,че не от всеки става великан:), но с усмивка, благост и добрина всеки може да промени света. Истина е ДА, че всеки има своя път съдбовен, осеян с мечти, с цветни петна и с лудостти дори, неразбрани от останалите. Знам още много истини:), но листът ми свърши и няма с кой да споделя сега мъдростта, която се излива с лекота:))))

Мариела

Каквато и женска прищявка да си купя, или процедура да си направя, не ме одвлетворява така както кръга. Той е пъстър и женски! В него има място за всяка и за всичко. За творчество, за споделяне, за дърдорене, за кикотене, за апрегръдки, сълзи, за похапване на сладичко, за споделяне на горчилки. Той е като едно живо място в което всяка от нас е захранена и споделена. По женски. Това, което толкова ни липсва в материалният ни луд свят.

Росина
ВСИЧКИ ПРЕДСТОЯЩИ РИТРИЙТИ

Сподели на...