Project Description

АКЦЕНТИ
  • 2 йога класа на ден
  • експресивни aрт игри
  • разходки в планината
  • сауна
  • медитации
ОПИСАНИЕ
Тиймбилдинг с йога, творчество и медитация за издателство БГ Книга

ДАТА: 15-17 март 2019
МЯСТО: Тринити Ритрийт хаус, Априлци

Диана от БГ Книга бе решила да изненада екипа си с един по-различен тиймбилдинг или просто уикенд с активните, медитация за спокойните и творчество за разтоварване и събуждане на креативността, която е на ежедневна почит в тяхната работа. И разбира се нямаше нищо задължително! Можеше и само да спят и да хапват от невероятните веге манджи и елексири на домакинята.

Най-хубавото за екипа на издателството е че всеки опита нещо ново – “йога за първи път, да рисувам с пръсти или със затворени очи, да представя колегата ми като супер-герой, огледален танц,  такова ядене, такива упражнения в йога по двойки”…

Най-хубавото за нас с Марина беше че успяхме да предложим нови, различни и  вдъхновяващи активности на хора, които всяка година ходят на разнообразен тиймбилдинг, опитвали са много неща и дори бяха скептични “какво пък толкова ще правят пак този път”.

Мястото, храната, атмосферата и първите пролетни дни в Балкана се погрижиха ние, организаторите да нямаме никакви грижи и да можем да смеем и забавляваме заедно с гостите ни до късни часове в различни игри.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Положителни емоции

Различно и себеопознаващо.

Зареждащо и забавно.

Научих нови работи за екипната дейност и как чрез творчество да разкриеш себе си.

Почувствах свобода сред хора, с които по принцип не се държа напълно свободно. Нови и вълнуващи преживявания.

Събитието ми даде възможност да се отпусна сред хора, които обикновено не допускам в личното си пространство. Беше много забавно, разтоварващо и научих нови неща за себе си.

Починах си! Цялостно бих го описала като “Нещо различно!”

Беше естествено и без напрежение. Успяхте да увлечете умовете ни в една посока без да бъде доминиращо и налагащо се.

ВИЖ ВСИЧКИ РИТРИЙТИ

Сподели на...