Project Description

АКЦЕНТИ
  • Дневна йога практика
  • Дневна арт практика
  • Лечебни медитации и релаксации
  • Разходки, плаж
  • Време за отдих, масаж, разкрасяване
  • Вегетарианска храна и напитки
ОПИСАНИЕ
ЙОГА РИТРИЙТ НА МОРЕ 
ДАТА: 28 август – 2 септември, 2018
МЯСТО: Шамбаня, с. Баня; Иракли

Една различна и вдъхновяваща почивка на море в еко център Шамбаня! Това е подарък за тялото и душата –  време за йога, медитация, творчески практики за себепознание, разходки и мигове с хора, които също обичат природата, простотата, истинските разговори.
А какво по-хубаво от това, че всички тези практики ще правим на плажа, на една ръка разстояние от морето, в близка връзка с пясъка, вълните и слънцето.

Избрахме холистичен център Шамбаня заради неговия очарователен дух, простота, красота и близост до уникалния плаж – Иракли. Атмосферата ще ни помогне да се насочим повече към себе си, душата, хората до нас и да се свържем отново с живота близо до природата.  Нашето желание, както и визията на домакините, е свързана с осъзнатост и минимално потребление. Затова центърът предлага настаняване предимно в споделени стаи с 3  и 4 легла. Настаняване в двойна стая е възможно по изключение и ако е налична. Ако желаете единично или двойно настаняване, има възможност това да бъде на палатка или в каравана. Настаняването навсякъде е със споделени баня и тоалетна между 2 или 4 човека.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Даде ми сила, творческа енергия, любов, свързаност, нови приятели, вяра в себе си и в другите и всичко това по пътя на себепознанието и отварянето на сърцето и душата за красивите неща във Вселената.

Съчетание между духовни практики, арт сесии за себепознание и много разнообразни преживявания.

Преживяването ми даде осмеляване, свързване, забавяне на темпото, знаци. Бих го описала като: подарък, нещо незабравимо и крайно необходимо.

Целенасоченост, пъстрота, сила, обич, любов, светлина и устрем.

Отваряне на очите, сверяване на часовника, прочистване, вглъбяване, поглед навътре, пълнота, енергия.

Потапяне в природата, откъсване от градското, здравословна храна, поляна…йога.

Сподели на...