Project Description

АКЦЕНТИ
  • 2 нощувки
  • 2 практики на ден и допълнителни при желание на групата
  • вегетарианска храна: 1 брънч, 2 закуски, 2 обяда, 2 вечери
  • 3 йога занимания
  • 3 арт терапевтични сесии
  • kid-friendly
  • подходящо за семейства
ОПИСАНИЕ
Уикенд с йога и творчество в Габровския балкан

ДАТА: 29.04-01.05 2017
МЯСТО: Вила Дивина, село Живко, Габровско

Йога и арт ваканцията в Габровския балкан е уникално съчетание на природни красоти, вкусна вегетарианска храна, йога и творчество, което отваря сърцето и ни помага да изпитаме непосредствена радост от живота, да чуем вътрешния си глас и да усетим присъщата на всекиго духовност. Практиките са съчетани с разходки, образователна част и време за почивка.

По време на йога часовете (подходящи както за начинаещи, така и за средно напреднали) ще дадем възможност на тялото да се раздвижи и зареди. С медитациите и груповите релаксации ще отпуснем ума и психиката и ще усетим спокойствие. Ще се храним заедно и ще споделяме рецепти и тайни за свежа, приготвена с любов лакто-вегетарианска храна. По време на арт сесиите ще се смеем и ще опознаваме по нов начин дори най-близките си хора.

ВПЕЧАТЛЕНИЯ

Очаквах нещо много нестандартно. Бях малко притеснена, защото реших да го споделя с мъжа ми и двамата ми сина – не знаех дали ще им хареса. Получи се вълшебство! За мен и за тях – получи се някака магия, друга вибрация, друго усещане, вътрешно осъзнаване. Изпълнена съм с чувство на вътрешна благодарност, усещане за вътрешно чудо.
Мая Тунева
Много ми хареса, че селото се казва Живко. Хареса ми това, че е живо, че е в планината, че има мащаб надалече. Бях сред хора, за които ми беше интересно да науча повече. Правих луди неща, яздих кобила с красивото име Земна. Знаците надничаха отвсякъде. Почувствах се много свързана.
Борислава Костова
Бях там, присъствах и ви видях:) С благодарности от сърце бих искала да споделя, че толкова радост и вдишвания на красиви гледки от Природата накуп не съм изпитвала от дете:))) Светкавична бе скоростта, с която си спомних, преживях отново свободата, безгрижието и искреността на дете:).Усещам се свежа, рестартирана и някак резистентна към стресовите случки от града, които ме очакват:) Благодаря и очаквам с нетърпение следващата ни среща с йога и арт опознавателни игри!
Мариела Кафеджийска
ВИЖ ВСИЧКИ РИТРИЙТИ

Сподели на...