Мили приятели,

Надяваме се, че сте здрави и спокойни. Поради това, че ситуацията с пандемията CONVI19 се развива динамично, в момента всички ние се намираме в несигурност и разбираемо безпокойство. Можем само да се надяваме и да се молим, че в един момент – по-скоро рано, отколкото по-късно, всичко това ще премине и да се доверим в съвършенството на този план.

В кризи като тази под голяма заплаха е менталното ни здрве, здравият разум и хладнокръвието. Затова ние от Art & Yoga Retreat ще продължаваме да споделяме материали и медитации напълно безплатно. От личния си опит и от цялото си сърце ви споделяме, че медитацията, молитвата и практиката наистина могат да променят живота на човек. Затова започнахме да правим извънредни записи на техники и практики, които можем да използваме, за да върнем отново спокойствието в живота си. Днес повече от всякога имаме възможност да приложим на практика йога и изкуството – изкуството да използваме по най-добрия начин човешкото тяло и разум, които са ни дадени.

Страхът, паниката и безпокойството са разбираеми, но се разпростират с бързината на вируса. Нека не им позволяваме да ни завладеят, а използваме инструментите, знанието, мъдростта и опита, който ни е даден. Имаме достатъчно добри примери.

Нека не забравяме, че усмивките, нежността и любовта също са заразни. Да останем съзнателни, спокойни и хладнокръвни е ИЗБОР, който не зависи от конкретното време, място и обстоятелства.

С много обич и искрено желание да сте здрави и обединени ви споделяме тази медитация за справяне със състояния като тревожност и безпокойство.

Намасте!

 

Сподели на...